Πώς να ξεκινήσετε

Λίγα απλά βήματα
για επιτυχημένη επιχείρηση

arrow
01
Γνωριμία με το project
Γνωριμία με το project

Συζητάμε μαζί σας για να γνωρίσουμε τις ανάγκες σας και τους στόχους σας.

arrow
02
Έρευνα και Προγραμαμτισμός
Έρευνα και Προγραμαμτισμός

Πραγματοποιούμε μελέτη αγοράς και ανταγωνισμού της εταιρείας σας και χαράζουμε την στρατηγική.

03
Υλοποίηση Έργου
Υλοποίηση Έργου

Προχωράμε βάση σχεδίου , υλοποιούμε το έργο , παρακολουθούμε τα αποτελέσματα και προβαίνουμε σε βελτιώσεις.

Δημιουργήστε τη μικρή σας επιχείρηση

Κυριαρχήστε στον ανταγωνισμό
σας με την μεθοδική μας δουλειά και εμπειρία.

Τι είναι το Content Marketing?

Στον πυρήνα τους, οι λέξεις-κλειδιά είναι ένα – αν όχι το πιο μοναδικό/ σημαντικό συστατικό μιας επιτυχημένης καμπάνιας SEM / SEO. Οι λέξεις-κλειδιά αναφέρονται στις λέξεις που πληκτρολογούνται σε ένα πλαίσιο αναζήτησης – είτε στο Google, στο Bing ή στο Yahoo. Ωστόσο, υπάρχουν πολύ περισσότερα για λέξεις-κλειδιά παρά μόνο αυτό.

Οι λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογούνται σε ένα πλαίσιο αναζήτησης αποκαλύπτουν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με τους πελάτες και τον τρόπο με τον οποίο αναζητούν πράγματα. Γνωρίζοντας αυτό, είναι σημαντικό να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά που μιμούνται το μυαλό και τις τάσεις των πελατών σας.

 

Τι είναι το Social Media Marketing


Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν διεισδύσει στην καθημερινότητα των καταναλωτών, αλλά έχουν επαναπροσδιορίσει και τον τρόπο με τον οποίον οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Στα πλαίσια του μάρκετινγκ, τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα σε έναν καταναλωτή να επικοινωνήσει γρήγορα και με ελάχιστη προσπάθεια με εκατοντάδες ή και χιλιάδες άλλους καταναλωτές, ενώ από την πλευρά τους οι επιχειρήσεις, παρακολουθούν όλες αυτές τις συζητήσεις και τις διαδικτυακές κριτικές, προκειμένου να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες.

Τι είναι App Development?

Η ανάπτυξη εφαρμογών είναι η διαδικασία δημιουργίας ενός προγράμματος υπολογιστή ή ενός συνόλου προγραμμάτων για την εκτέλεση των διαφορετικών εργασιών που απαιτεί μια επιχείρηση. 

Από τον υπολογισμό των μηνιαίων εξόδων έως τον προγραμματισμό αναφορών πωλήσεων, οι εφαρμογές βοηθούν τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες και να αυξήσουν την αποδοτικότητα. 

Κάθε διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών ακολουθεί τα ίδια βήματα: συλλογή απαιτήσεων, σχεδιασμό πρωτοτύπων, δοκιμές, εφαρμογή και ενοποίηση.

Τι είναι το SEO Optimization?

Το SEO  (Search engine optimization) σημαίνει Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , η οποία είναι η πρακτική της αύξησης της ποσότητας και της ποιότητας της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας μέσω οργανικών αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης .

Έχουμε On-Site SEO kai Off-Site SEO. 

Το “Off Site SEO” (ονομάζεται επίσης “εκτός ιστότοπου SEO”) αναφέρεται σε ενέργειες που πραγματοποιούνται εκτός του δικού σας ιστότοπου για να επηρεάσουν την κατάταξή σας στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης (SERPs).  

Το on-site SEO (επίσης γνωστό ως on-page SEO) είναι η πρακτική βελτιστοποίησης στοιχείων σε έναν ιστότοπο (σε αντίθεση με συνδέσμους αλλού στο Διαδίκτυο και άλλα εξωτερικά σήματα που είναι συλλογικά γνωστά ως ” εκτός ιστότοπου SEO “) προκειμένου να κατατάσσονται σε υψηλότερη κατάταξη και κερδίστε πιο σχετική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης. Το SEO στον ιστότοπο αναφέρεται στη βελτιστοποίηση τόσο του περιεχομένου όσο και του πηγαίου κώδικα HTML μιας σελίδας.

Πέρα από το να βοηθούν τις μηχανές αναζήτησης να ερμηνεύουν το περιεχόμενο της σελίδας, το σωστό SEO επί τόπου βοηθά επίσης τους χρήστες να κατανοήσουν γρήγορα και με σαφήνεια τι αφορά μια σελίδα και αν αντιμετωπίζει το ερώτημά τους. Στην ουσία, το καλό SEO στον ιστότοπο βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να καταλάβουν τι θα βλέπει ένας άνθρωπος (και τι αξία θα έπαιρνε) εάν επισκέφτηκαν μια σελίδα, έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να εξυπηρετήσουν αξιόπιστα αυτό που οι ανθρώπινοι επισκέπτες θα θεωρούσαν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για ένα συγκεκριμένο ερώτημα αναζήτησης (λέξη-κλειδί

Η βελτιστοποίηση για παράγοντες κατάταξης εκτός ιστότοπου συνεπάγεται τη βελτίωση της αντίληψης της μηχανής αναζήτησης και του χρήστη για τη δημοτικότητα, τη συνάφεια, την αξιοπιστία και την εξουσία ενός ιστότοπου . Αυτό επιτυγχάνεται με άλλα αξιόπιστα μέρη στο Διαδίκτυο (σελίδες, ιστότοπους, άτομα κ.λπ.) που συνδέονται με ή προωθούν τον ιστότοπό σας και ουσιαστικά “εγγυώνται” την ποιότητα του περιεχομένου σας.

 

Τι είναι το Web Development?

Web development είναι η διαδικασία κατά την οποία ένας προγραμαμτιστής αναπτύσσει μία ιστοσελίδα με κώδικα.
Το web development αφορά το προγραμματιστικό κομμάτι και το κάνει κάποιος προγραμματιστής ιστοσελίδων.
Πρόκειται για τα κομμάτια της ιστοσελίδας αυτά, που βρίσκονται στο παρασκήνιο και συνήθως δεν είναι ορατά στον επισκέπτη, παρά μόνο τα αποτελέσματα του κώδικα που έχει αναπτυχθεί.
Για παράδειγμα η διαδικασία αναζήτησης σε μία ιστοσελίδα που επιστρέφει τα σχετικά αποτελέσματα βάσει της λέξης κλειδί που βάλαμε, είναι αποτέλεσμα web development.

Στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων χρησιμοποιούμε open source CMS ( Content Management System – Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου )  , όπως WordPress , Drupal , Joomla, OpenCart .

Τι είναι PCC Advertising?

PPC σημαίνει Pay Per Click. Είναι διαδικτυακή διαφήμιση και ένας γρήγορος τρόπος δημιουργίας επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας εκτός από το SEO. 

Η προώθηση της εταιρείας, των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας, εκδηλώσεων ή διαγωνισμών σε ιστότοπους ή μηχανές αναζήτησης που επισκέπτονται οι αγοραστές σας είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες μάρκετινγκ και πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

Όταν ένας επισκέπτης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας για να μεταβεί στη σελίδα προορισμού ή στον ιστότοπό σας, πληρώνετε τον διαφημιζόμενο για κάθε φορά που γίνεται κλικ στη διαφήμιση. Το ποσό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο οι ανταγωνιστές σας υποβάλλουν προσφορά για την ίδια τοποθέτηση διαφήμισης. Αυτή η δημοπρασία πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο.

Αν Αποφασίσατε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας

Είναι ώρα να μιλήσουμε μαζί. Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε κάθε σας σκέψη.

Egrowth Digital Marketing Agency

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τους προβληματισμούς σας και να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε.
Επικοινωνήστε μαζί μας Τώρα!