Ειδικευμένη ομάδα

Γνωρίστε τα μέλη της
Εκτελεστικής μας
Ομάδας

 

Εάν είχαμε μια «μυστική συνταγή» θα ήταν οι φοβεροί μας άνθρωποι.

 

Οι εργαζόμενοί μας

Η ηγετική μας ομάδα

Έχουμε εμπειρία εργασίας με μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις και είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε μια στοχευμένη στρατηγική και σχέδιο που θα είναι κατάλληλο για εσάς και την επιχείρησή σας.

Manos

Manos

Web Developer
App Developer
Data Analysis with R & Python
Γιώργος

Γιώργος

Web Developer
App Developer
Δημήτρης

Δημήτρης

Marketing Manager
Social Media Expert
Google Ads Expert
Μήτσος

Μήτσος

Web Designer
Web Developer
Αντώνης

Αντώνης

Data Analyst
PPC & SEO Expert
Digital Performance
Πέτρος

Πέτρος

Web Designer
App Developer
Πραγματικές Μαρτυρίες

Τι είπαν
οι πελάτες
για μας?

Η Internet Growth διαμόρφωσε την digital παρουσία μας ,αύξησε την επισκεψιμότητα και τα αποτελέσματά μας Απολαμβάνουμε τη συνεργασία μαζί τους και τους θεωρούμε στρατηγικό επιχειρηματικό εταίρο.
Παναγιώτης
Elearning
Κανένας μέχρι τώρα συνεργάτης μας στο intenet marketing δεν είχε τα αποτελέσματα που διαμόρφωσε η intenret Growth , με μικρότερο budget. Επιβιώσαμε γιατί είχαμε αυτήν σαν συνεργάτη
Γεώργιος
Eshop
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με την Intenet Growth.Κατάφερε να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα. Κατακτήσαμε αγορές που μέχρι τώρα δεν είχε κατορθώσει να κάνει κανένα Agency. Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι μαζί τους.
Σωτήρης
Ξενοδόχος
Η Internet growth κατάφερε να μας φτιάξει την digital παρουσίας μας τόσο καλά που τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα. Η φήμη μας ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας πολύ γρήγορα και επαγγελματικά.
Κωστής
Little Kook
Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με την intenret Growth. Υλοποιεί πολύ γρήγορα ότι υπόσχεται. Επαγγελματική δουλειά που θυμίζει χειρουργικό νυστέρι.
Γιάννης
Kinks Theater